Over ons

 Mijn naam is Nancy Limper en ik woon met mijn man, twee kinderen en onze zeer lieve bullmastiffs in Baarn.

Ik wil je eerst iets vertellen over het ontstaan van onze kennelnaam "From Paco's Pride".

Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn man en ik op zoek waren naar een hondenras dat aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Een hondenras dat staat voor betrouwbaarheid, erg lief is voor kinderen, maar ook huis en haard kan beschermen als het daadwerkelijk nodig is. Na een lange zoektocht op het internet kwamen wij de bullmastiff tegen. Dit ras leek alles te hebben wat wij in een hond zochten.

Wij gingen op bezoek bij een fokker in de buurt en op het moment dat wij deze honden zagen, waren mijn man en ik gevallen voor dit uitzonderlijke en geweldige ras met een mooi uiterlijk en een nog beter karakter. 

Onze eerste eigen Bullmastiff was Paco. Paco was alles wat je verwacht van een Bullmastiff reu, eigenwijs, sterk en uitzonderlijk zachtaardig. Door enorme pech hebben wij maar 15 maanden kunnen genieten van deze kanjer. Hij heeft ons leven in die korte tijd weten te veranderen en ervoor gezorgd dat wij totaal zijn verknocht aan dit ras. Vandaar dat wij onze kennel hebben vernoemd naar deze top hond.

Niet veel later kregen wij Caro, een halfzusje van Paco.

In februari 2018 heeft Caro haar eerste nestje gekregen onder de kennelnaam van onze goede vriendin en bevriende fokker Daniëlle Visser. Zij heeft mij alle kennis en kunde bijgebracht en ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

In maart 2019 was ons eerste eigen nestje met Caro een feit en onze kennel was geboren.

Wij fokken puur hobbymatig vanuit onze passie voor dit ras en hebben dus af en toe een nestje. Hoe wij te werk gaan kun je lezen op de pagina "onze werkwijze".

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u kennis wilt maken met ons en onze lieve honden.

 

Met vriendelijke groet,

Nancy Limper

From Paco's pride

Rest in peace my friend